söndag 17 juni 2012

Möbelköp

Jag har redan hunnit köpa lite möbler. Vi varken vill ha eller har en stor budget till möbler och vi vill köpa så lite nytt som möjligt. Därför är det bra med loppis. Varuhuset 2 kronor har de mest fantastiska möbler av alla de slag... vissa som man kanske är mer sugen på att köpa, och andra som man kanske är mindre sugen på att köpa. Eller vad sägs om ett stiligt soffbord i marmor för 300 kronor? Eller en Italiensk sängram i plast för knappt 9000 kronor? Nä, inte den här gången, kanske nästa...




Däremot hittade jag lite möbler som jag faktiskt ville ha. Det var trångt i bilen på väg hem...


Två APSNYGGA lampor i mässing och teak för runt hundra spänn styck! De gröna lampglasen ska bytas ut mot några lika snygga som de vita på den högra lampan.


Sen blev det tre stolar... de var lite mer av ett impulsköp, men för under två hundra spänn styck är det svårt att låta bli. Om inte annat kan det bli sköna rollspels-stolar när Adam har sina små rollspelskonvent på fredagkvällarna.



Men viktigast av allt och det vi är i störst behov av: Den stora, fina sängen vi köpt finns på bild här, den ska jag få hjälp med att frakta hem på onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar