fredag 23 november 2012

Det har varit en otroligt hektisk vecka... inte så rolig, utan mest med en massa måsten och stress. Vår lägenhet har sett ut som ett bombnedslag utan dess like, vilket varit påfrestande för alla inblandade parter. I går kom min mamma hit efter att jag slutat jobbet och vi städade tillsammans i fem timmar. Adam hjälpte också till när han kom hem från jobbet. Vi fyllde ett helt billass med skrot och överbliven kakel som skulle lämnas tillbaka till Bauhaus och sen städade vi bort en massa renoveringsdamm och fick undan en massa saker. Det blev riktigt fint här igen och kändes för första gången sedan badrumsrenoveringen påbörjades som ett riktigt hem. Nu ser vi fram emot en härlig och lugn helg i sällskap av svärföräldrarna på besök från Stockholm.



Mycket som hänt i vår lilla lägenhet: badrummet helt färdigkaklat och golvet färdiglagt. Nästa vecka ska allt fogas, rörmockaren dra alla rör, allting målas, och alla inventarier installeras. Nästa helg kan vi förhoppningsvis njuta av att få tvätta typ hundra maskiner tvätt och ta ett långbad eller en långdusch.
Nya väggen i vår garderob gipsad.

Köket. Ikväll när jag kom hem hade vi äntligen fått spotlights under överskåpen - nu är det verkligen ett fantastiskt härligt ljus i köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar