måndag 8 oktober 2012

Garderoben revisited

Förra lördagen tog jag upp ett hål mellan vår blivande garderob och badrummet/tvättstugan, så nu kan vi gå direkt från sovrummet till badrummet utan att behöva gå igenom hela övriga lägenheten. Det bästa är nog att det blivit så ljust i badrummet nu när det är öppet in till fönstret i garderoben... verkligen en trevlig förhandsvisning om hur det blir sen när det blivit färdigrenoverat i slutet av november.  Det kommer att bli så bra sen när det blir en riktig dörr här, fint kakel och en snygg bänkskiva ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren (som ska levereras på onsdag).

Lite bättre ordning än tidigare i alla fall. Adams kläder har fått flytta ur sina blåa ikea-säckar och in i lite bättre förvaring. Tills vidare får det här duga.

Garderoben färdigmålad. Ikea har velat fram och tillbaka angående konsolerna till garderobssystemet Algot, vilka vi är hela beroende av att få tag på i nuläget om vi ska få en fungerande garderob. De sa att det eventuellt skulle komma in konsoler redan den här veckan, men efter att ha legat på som en hök på både kundtjänst och hemsida idag kan jag konstatera att de nog ändå inte kommer förrän tidigast v. 44. Suck. Tills vidare duger klädhängningsstängerna vi fått låna av mina föräldrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar