tisdag 14 maj 2013

I Provence har man en lite mer avslappnad attityd till det där med bostadsunderhåll än vad vi i Sverige har. Det här är en fönsterlucka på en av gatorna i Marseille.

Det är inte så att jag glömt bort den här bloggen eller så. Jag har bara tagit en tillfällig paus i mitt renoverande för att göra andra saker... t.ex. åka på bröllopsresa till Provence. Just nu blir det en del jobb, högskoleuppgifter, ideellt engagemang och hästfotograferande också... och förutom några smågrejor såsom att borra upp en tvättställning på balkongen blir det inte mycket boenderelaterat gjort just nu.

Häst på sommarbete med Klostergården i bakgrunden.
Klostergården är så otroligt vackert såhär års... och Sankt Lars-parken som ligger precis bredvid. Ån slingrar sig och pilarnas blad nuddar vattnet. Hästarna har släppts ut på sommarbete och magnolian blommar. Det doftar syren och förhoppningsvis snart även fläder.

Fast, just det. En sak ska ju hända snart: Imorgon ska Adam och jag ta oss till Malmö för att köpa ca 23 kvm mosaikparkett på nät. För på måndag kommer det en golvläggare hit och lägger nytt golv i vårt vardagsrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar